Menu

Coronavirus: Infomail 4 (31. marts 2020)

image
02. april 2020 kl. 21:44
Seneste nyt fra DBU Sjælland vedr. corona-situationen

Seneste nyt fra DBU Sjælland vedr. corona-situationen


Kære klubber og klubfolk


Den nationale nedlukning er nu gået ind i sin fjerde uge. Indtil videre fortsætter nedlukningen til og med 13. april - afhængigt af myndighedernes udmeldinger.  

Og selvom der var forsigtig optimisme at spore på statsminister Mette Frederiksens pressemøde i går (30. marts), så er der fortsat intet konkret nyt om, hvornår vi kan vende tilbage til fodboldbanerne.

Du kan se vores scenarier for turnering og stævner i foråret herBakkens Fodbold Festival 2020 aflyses

Som ovenstående scenarier bevidner, så er der ingen tvivl om, at corona-situationen kommer til at have konsekvenser for forårets turneringer og stævner.
En af disse konsekvenser er, at vi i dag måtte aflyse Bakkens Fodbold Festival 2020.

Beslutningen er taget i samråd med Bakken og begge parter er enige om, at selv hvis regeringen og sundhedsmyndighederne afslutter nedlukningsperioden forinden, så vil det ikke være realistisk at stable et arrangement af den størrelse på benene.   


Derfor har vi i dag orienteret alle værtsklubber og klubber med tilmeldte hold om beslutningen. Vi håber dog, at I alligevel vil hjælpe os med at formidle budskabet videre til de relevante personer i jeres klub.

Fodboldklubberne bugner af aktiviteter - hjemmefra

Men i denne svære tid foregår der heldigvis mange positive ting i klubberne. Derfor vil vi i dette nyhedsbrev gerne benytte lejligheden til at hylde nogle af de mange inspirerende - virituelle - aktiviteter, som I deler på jeres platforme.  

Det er fantastisk inspirerende at se, hvordan I har flyttet det fysiske fællesskab fra klubben over i det virituelle univers, hvor I er repræsenteret på snart sagt alle digitale platforme. Til inspiration vil vi benytte lejligheden til at nævne et par eksempler:

  • Herstedøster IC er gået med på trenden toiletrulle-jonglering
  • Lyngby BK 1921 har lavet konkurrencen #LyngbyTricks
  • Avedøre IF har lavet videoserien 'hjemmebold' med øvelser i stuen. 
  • BSF's U14 Piger har startet en kæde med boldjongleringsvideoer. En udfordring HG Fodbold (og sikkert flere) har driblet videre med.


Og vi kunne nævne mange flere. Hvis I leder efter inspiration, så samler vi de sjove, gode og kreative bud på aktiviteter og udfordringer på nedenstående link:

Fodboldklubben bugner med aktiviteter - hjemmefra


Hvis I har et tip til os, så skriv gerne til os via pb på Facebook-siden eller via mail til peve@dbusjaelland.dk, så vil vi forsøge at samle alle jeres gode virituelle tiltag på hjemmesiden.

Kontakt til administrationen     

Som vi orienterede om i sidste uge, så overgik DBU Sjælland 27. marts til nødberedskab. Men du kan naturligvis fortsat kontakte os per telefon og per mail. Forvent dog lidt længere svartider.


Du finder kontaktoplysninger til nødberedskabet her


Hold fast

Og ja - vi ved godt, at det er svært, og vi ved godt, at de tomme baner skærer i øjnene på enhver fodboldentusiast. Men som statsministeren sagde på pressemødet 30. marts, så er det ekstra vigtigt lige nu, at vi holder fast og bliver ved med at følge myndighedernes krav og anbefalinger for at begrænse smittespredningen.

      
Du kan finde svar på hyppigt stillede spørgsmål og holde dig løbende orienteret om corona-situationen på dbusjaelland.dk/corona

         

Indtil næste gang

 

Aktiviteten på vores sociale medier-baserede kanaler (Facebook, Instagram) er i den kommende tid neddroslet, men dette nyhedsbrev fortsætter naturligvis med at holde jer orienteret om situationens udvikling i DBU Sjælland-regi.  

             

Pas godt på jer selv og hinanden.

Luk