Menu

Coronavirus: Infomail 5 - (7. april 2020)

image
08. april 2020 kl. 07:55
NEDLUKNING AF FODBOLDEN FORTSÆTTER TIL 10. MAJ 2020

Seneste nyt fra DBU Sjælland vedr. corona-situationen
Statsminister Mette Frederiksen talte mandag aften 6. april til den danske befolkning og meddelte, at udviklingen i smitten med COVID-19 (coronavirus) er stabil, og at myndighederne derfor arbejder på en kontrolleret og gradvis genåbning af det danske samfund.

Men statsministeren var meget klar i sin melding. Den første lille åbning af det danske samfund gælder ikke foreningslivet. Det skal holdes lukket frem til den 10. maj.


Derfor aflyses eller udsættes alle DBU Sjællands fodboldkampe, stævner, kurser, seminarer, klubbesøg og andre arrangementer til og med den 10. maj 2020.
Desuden opfordres fodboldklubberne til at indstille alle aktiviteter i samme periode – såvel indendørs som udendørs aktiviteter – såvel på fodboldbanen som i mødelokaler o.s.v.

Af betydning for fodbolden nævnte statsministeren også, at større arrangementer skal aflyses til og med 31. august. Det kan få betydning for de mange store cups og lignende, som fodboldklubberne arrangerer. Dog er det endnu uklart, hvad begrebet 'store arrangementer' specifikt dækker over.  

Følg med på vores hjemmeside, hvor vi løbende vil give besked om, hvad de nye meldinger får af betydning for turneringer, stævner og øvrige aktiviteter.   

Du kan fortsat kontakte vores nødberedskab per telefon eller mail. Forvent dog lidt længere svartider.

Du finder kontaktoplysninger til nødberedskabet her


Hold fast
Det vigtigste budskab fra statsministeren er fortsat, at vi skal holde fast og bliver ved med at følge sundhedsmyndighedernes anbfalinger (link til Sundhedsstyrelsens hjemmeside).  

Du kan finde svar på hyppigt stillede spørgsmål og holde dig løbende orienteret om corona-situationen på dbusjaelland.dk/corona

Pas godt på jer selv og hinanden.