Menu

Kvindesenior fik 3 point ude mod Taastrup FC.

image
23. august 2020 kl. 15:02
”Vi kom ud til en utrolig flot græsplæne i Tåstrup, og når man har trænet på en hømark i 3 ugers tid, var det virkelig fedt at få grønt græs under fødderne.

Vi startede med at spille hinanden fint og kom da også igennem deres midtbane, men det sidste manglede. Det varede da heller ikke længe før Taastrup får mere og mere fat og presser godt og får bl.a. nogle farlige hjørnespark. Heldigvis ville vores målmand Ditte ikke passeres og hun spillede en rigtig flot kamp.

Men selvom vi har en vandpause, blev det bare ikke til mere i første halvleg. Vi får talt lidt i pausen at vi skal op i gear, men det bliver ikke som vi aftaler og vi kom ikke rigtig over midten før efter vandpause nr. 2.

Pigerne får en god gammel dags skideballe, som tilsyneladende vækkede dem, for de spillede pludselig hurtigt og direkte fodbold og det varer heller ikke længe før Mie for anden kamp i træk sparkede os på 1-0.

Og med ca. 15. min tilbage blev Taastrup nød til at komme med det sidste de havde og lige til sidst fik de et noget klodset frispark nede ved det ene hjørneflag, men heldigvis blev der sparket skidt og Mie opfattede hurtigt at Jose G. er løbet, og får serveret en meget flot aflevering. Jose løb en halv bane og satte den sikkert ind til slutresultatet 2-0.

Sådan tøser...”

Næste opgave for holdet er hjemme mod Ølstykke FC lørdag den 29. august kl. 14.30.

Se billederne her.